ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НА ЧЕМИРОВЕЧЧИНІ

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, це і є одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

Представники Факультет спеціальноі освіти, психологіі і соціальноі роботи кандидат психологічних наук, доцент Віталій СПІВАК та кандидат психологічних наук, доцент Алла СІМКО провели профорієнтаційний захід в Чемеровецькому Ліцеї №1 і Ліцеї №2 Чемеровецької селищної ради Хмельницької області з учнями 11-х класів та Чемеровецькому медичному фаховому коледжі де розповіли про спеціальності, які готує наш факультет, зокрема: “Спеціальна освіта. Олігофренопедагогіка”, “Спеціальна освіта. Логопедія”; «Психологія»; “Соціальне забезпечення”, “Соціально-психологічна реабілітація”.
Також було проведено анкетування професійної спрямованості майбутніх абітурієнтів.
Загалом профорієнтаційна робота на факультеті Спеціальної освіти, психології і соціальної роботи носить цілеспрямований, комплексний, систематичний та індивідуалізований характер відповідно до затвердженого плану із залученням всіх викладачів та працівників факультету. Висока ефективність проведеної профорієнтаційної роботи підтверджується щороку конкурсами, які спостерігалися, зокрема, при вступі до магістратур за окремими спеціальностями факультету.