НАВЧАЛЬНІ СЕСІЇ

12 вересня здобувачі вищої освіти кафедри соціальної роботи К-ПНУ завітали до молодіжного простору Товариства Червоного Хреста України в м. Кам’янець-Подільський.
Волонтери Максим Коваль (здобувач вищої освіти факультету фізичної культури К-ПНУ групи TRms1-B24) і Владислав Андрійчук (здобувач дургого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри соціальної роботи К-ПНУ спеціальності 232 Соціальне забезпечення) провели для студентів екскурсію молодіжним простором, ознайомили з напрямом діяльності «Гуманістична освіта» й провели для молоді одну із сесій з курсу «Життєві навички». Слухачі мали змогу на власному досвіді дізнатися, як це – вiдчувати, що тебе активно слухають, та якi навички потрiбнi, щоб стати активним слухачем. Ініціатива Life Skills – навчальні сесії з циклу «Життєві навички» – передбачає навчання молоді життєвим навичкам, необхідним для повноцінного існування молоді в гармонії з собою, друзями та колегами, громадою і суспільством.
Також до Всесвітнього дня першої допомоги Максим Коваль долучився до проведення естафети з першої допомоги. Учасники виконували серцево-легеневу реанімацію, зупиняли кровотечу, надавали допомогу при повній обструкції дихальних шляхів, травмі нижньої кінцівки та шийного відділу хребта.
Пишаємось нашими студентами! Щиро бажаємо невичерпної енергії та успіхів у волонтерських буднях!