БЕЗКОШТОВНІ ОНЛАЙНОВІ КУРСИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО НМТ

Усі, хто збирається складати НМТ у 2024 році, уже або готуються до тестувань, або замислюються про те, як і де це краще робити. Для того, щоб допомогти випускникам підготуватися до складання національного мультипредметного тесту з 5 березня 2024 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка розпочали роботу безкоштовні онлайнові курси для підготовки до НМТ.
Більше 100 здобувачів освіти із закладів загальної середньої освіти Хмельницької області (м. Кам’янця-Подільского, м. Хмельницького, м. Дунаївці, м. Шепетівка, смт. Закупне, с. Оринин), а також із Чортківського району Тернопільської області та Хотинського району Чернівецької області виявили бажання стати слухачами підготовчих курсів.
Заняття проводяться тричі на тиждень у групах із трьох обов’язкових предметів: українська мова, математика та історія України.
Перше заняття з математики на тему «Числа та вирази» провели декан фізико-математичного факультету, старший викладач кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук Катерина Геселева та доцент кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук Олексій Зеленський.
Підготовку до НМТ з української мови на тему «Фонетика, вимова звуків і звукосполучень» розпочала доцент кафедри української мови, кандидат філологічних наук Наталія Дзюбак.
Доктор філософії в галузі історії, асистент кафедри всесвітньої історії Діана Яблонська забезпечує підготовку майбутніх абітурієнтів до тестування з історії України. Вивчення матеріалу розпочали з теми «Українські землі в складі Речі Посполитої (середина – друга половина ХVІ ст.)».
Ми сподіваємось, що наші висококваліфіковані викладачі допоможуть слухачам онлайнових курсів якнайкраще підготуватися до тестування.
Бажаємо майбутнім абітурієнтам високих результатів НМТ!