ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ КОЛЕГАМИ

Наталія Гевчук – соціальна педагогиня та практична психологиня. За її плечима – 16 років профільного досвіду. Вже понад рік вона співпрацює з проєктом «‎ПОРУЧ», де проводить групи психологічної підтримки у місті Кам’янець-Подільський.
Зараз Наталія більше працює з освітянами. Фахівчиня наголошує, що їхні головні проблеми сьогодні – це виснаження від роботи, надмірна завантаженість та емоційне вигорання:
💬 «‎На освітян сьогодні покладена величезна відповідальність у опануванні нових видів діяльності, проведенні уроків онлайн, а ще і повітряні тривоги… Працівники сфери освіти все ж не тільки відповідають за власні сім’ї, але і за дітей, яких навчають, тому їм потрібна підтримка та стабілізація».
🔹 Що ж до самої Наталії, то їй стабілізуватися та відновити внутрішній ресурс допомагає її родина. Жінка виховує двох донечок. Разом з дітьми і чоловіком регулярно організовує цікаве дозвілля та проводить час.
Крім цього психологиня багато читає. Її улюблена авторка – американська письменниця Сара Джіо. Також Наталії подобається читати вірші Ліни Костенко. А щоб відволіктися від рутини та буденних турбот, фахівчиня інколи дивиться мелодрами.
💬 «‎Ресурсом є і наші групи психологічної підтримки, бо коли ти усвідомлюєш, що людина прийшла до тебе пригнічена, а після зустрічі вона дякує і йде з посмішкою, то наочний результат праці мотивує старатися ще більше, навчатися, розвиватися!», – підкреслює Наталія Гевчук.
📌 Цікавий факт: Наталія має колекцію різдвяних гномів-бородачів.
💬 «‎Я їх дуже люблю! Моя сім’я про це захоплення вже знає, тож мені їх дарують. Маю десь 15 штук. Вони різні за розміром. Кожен по-своєму загадковий і казковий! Першого гнома для колекції подарував мені чоловік. Це було ще роки 3 тому. І потім я вже почала збирати. Здебільшого моя колекція поповнюється у період свят», – розповідає психологиня.
______
💙 Шановні освітяни, якщо ви потребуєте психологічної підтримки або хотіли би спілкуватися з іншими колегами та фахівцями-психологами про те, що відбувається сьогодні у нашій країні, з усіма нами та з нашими учнями і як допомогти впоратись собі та учням, – запрошуємо вас доєднатися до групи підтримки для освітян.
🔗 Більше інформації та реєстрація за посиланням: https://poruch.me/teachers