НОВА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА ПЕРШОГО (БАКАЛАВСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ “СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ”

Ситуація, яка склалася в нашій державі, диктує нам нові вимоги часу. Університет Огієнка завжди намагається реагувати на актуальні запити ринку праці.

Саме тому, ми відкриваємо на базі кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи нову освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Соціально-психологічна реабілітація (231 Соціальна робота галузі знань 23 Соціальна робота).
Варто зазначити, що на ринку освітніх послуг Хмельницької області жоден ЗВО не здійснює фахову підготовку першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 23 Соціальна робота за спеціальністю 231 Соціальна робота за освітньо-професійною програмою «Соціально-психологічна реабілітація». В Україні лише деякі ЗВО за такою освітньою програмою здійснюють підготовку здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Ми перші, хто готовий до реалізації освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Соціально-психологічна реабілітація» за спеціальністю 231 Соціальна робота галузі знань 23 Соціальна робота.