ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НА БАЗІ ДУНАЄВЕЦЬКОГО НВК «ЗОШ І-ІІІ СТ., ГІМНАЗІЯ»

1 листопада 2019 р.  на базі Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія»  проведено методичний інтенсив  організований  спільно  методичним кабінетом  управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради та відділом  моніторингу якості підготовки фахівців та підвищення їх кваліфікації  Кам’янець – Подільського національного  університету імені І. Огієнка  для педагогічних працівників Дунаєвецької міської ОТГ, Дунаєвецької селищної ОТГ, Смотрицької селищної ОТГ.
В рамках проведення працювали локації  “Соціальна педагогіка», «Психологія».

Психологи та соціальні педагоги  ЗДО та ЗЗСО спільно з науковцями провели тренінг “Профілактика в роботі соціального педагога: сучасні підходи” (Дідик Н.М., кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, заступник декана з навчальної роботи та забезпечення якості вищої освіти).
У рамках заходу проведено також профорієнтаційну роботу щодо особливостей вступу і навчання зі спеціальностей 231 Соціальна робота і 232 Соціальне забезпечення на факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.
Методичний інтенсив відбувся цікаво, з обміном інформації щодо інноваційних методів соціальної профілактики: ігрових технологій, метафоричних асоціативних карток, мультфільмів, квестів та ін.
Щиро дякуємо усім та запрошуємо до співпраці!!!